Waarom een Twistlock rookgaskanaalWaarom u gaat kiezen voor Twistlock Rookgaskanaal.

 • Twistlock rookgaskanaal is hitte bestendig en gekeurd en getest met een constante temperatuur van boven de 600 graden Celsius. Deze temperatuur is bij u thuis al extreem maar kan een keer voorkomen. Ook getest gedurende een uur op 760 graden Celsius. En om het even af te maken 10 minuten op 1148 graden Celsius. Dit om een heftige schoorsteen brand te simuleren.
 • De isolatie in de dubbelwandige elementen is van Aluminum silicate en is bestand tegen zeer hoge temperaturen en weegt iets zwaarder dan veel ander isolatie materialen. Dit isolatie materiaal wordt normaal in industriële Rookgaskanaal gebruikt maar het kan ons niet goed genoeg zijn dus.
 • Twistlock rookgaskanaal is gemaakt van hoogwaardig Stanles steel R.V.S SU304 en SUS 316L argon ARC welding. Neem een kijkje in de fabriek.
 • Omdat het professioneel en eenvoudig, met een goed humeur zelf is op te bouwen. Dit met wat eenvoudig gereedschap en met wat uitleg van onze kant en door de voorschriften van het bouwbesluit in acht te nemen.
 • Twistlock rookgaskanaal zit met een kwartslag handomdraai al muurvast aan elkaar nog even niet de klembanden die gaan pas vast als u klaar bent met Passen en meten want alleen zo kom je alles te weten. En u kunt net zo gemakkelijk weer even veranderen en als alle onderdelen op zijn plek staan kunt u de beugels aftekenen en plaatsen en dat alles zonder dat de elementen voor de zoveelste keer uit elkaar vallen.
 • Twistlock rookgaskanaal is een in Duitsland TÜV gecertificeerd Rookgaskanaal (Safety First). Uw verzekering neemt net als wij met minder geen genoegen.
 • Al onze materialen zijn goed afgewerkt met ronde gepolijste hoeken. De scherpe kantjes zijn er dus af wel zo fijn bij het monteren en plaatsen van alle materialen. Zo worden bijvoorbeeld onze muurbeugels zijdelings achter de pijp met 2 bevestigingboutjes gemonteerd er zitten dus geen uitstekende scherpe delen aan de buitenzijde. Dit is wel zo fijn bij het stofzuigen op de zolder.
 • Twistlock 90 graden T stuk is aan de binnenzijde voorzien van 45 graden doorstroom net zo als wij vroeger de brommer opvoerde maar de Rookgas gaat hierdoor wat makelijker weg en de schoorsteenveger wordt er ook vrolijk van. Het is gemakkelijker te vegen.
 • En niet geheel onbelangrijk heeft u iets over dan mag u dit terugbrengen en krijgt u hiervoor het aankoopbedrag terug mits onbeschadigd en in originele verpakking of iets omruilen. Dit moet kunnen toch.
  uitleg twistlock systeem
RVS pijp willem 

Zwarte kachelpijpen

De Zwarte Kachelpijp is van carbonstaal en bestand tegen zeer hoge temperaturen zonder vervorming en er komt nagenoeg geen roestvorming in de pijp. 


Pluspunten rookgaskanaal voor u op een rijtje:

 • Onze pijp is bijna onzichtbaar geheel doorgelast.
 • De lasnaad kunt u in principe in het zicht plaatsen.
 • Alle bochten kunt u ronddraaien ten opzichte van alle andere bochten vooral voor 45 graden een must om ergens te kunnen komen. De lasnaden geven u hierbij geen hinder.
 • Alle pijpen en bochten zijn zuiver rond en passen in elkaar en zijn draaibaar in alle richtingen.
 • Wist u dat zelfs al onze adapters voorzien zijn van brandwerende isolatie vulling. Kan het nog beter


U kunt er van uitgaan dat wij voor u de beste matrialen tegen de laagst betaalbare internet prijzen op een rijtje hebben gezet met als belangrijkste doelstelling dat u gaat kiezen voor een betaalbare houtkachel compleet met rookgasafvoer. Wij zijn er klaar voor en u kunt het zelf doen. 

U kiest voor een Houtkachel en een Rookgaskanaal.

U wilt samen met uw aannemer de rookgaskanaal plaatsen. Dit kan natuurlijk ook. Laat hem de bestelling plaatsen. Ook aan uw aannemer hebben wij namelijk gedacht.

 

 

 zwater kachelpijp
garantie-schornstein

 

veiligheid voor alles tuv-sud-certification-rookgaskanaal 

 

 

 

 

 

 

 

Winkelwagen is leeg